Siipiveikko rekisteriseloste & toimitusehdot Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Tmi Siipiveikko

Sepänpolku 16

62200 Kauhava

Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa

Soita: +358 (0)50 3260 551
Email: siipiveikko@netikka.fi

Rekisterin nimi

Siipiveikko verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Siipiveikon asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköposti
 • Tilausten tiedot
 • Tilausten seurantakoodit

Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.


 

Siipiveikko toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Siipiveikon (Tmi Siipiveikko, Y-tunnus: 1420218-0) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.

 • Yleistä
 • Toimitus
 • Maksutavat
 • Verkkopankit
 • Maksupalveluntarjoaja
 • PayPal
 • Palautukset
 • Palautusohjeet

Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€), mikäli toisin ei mainita.

Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkintahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


Toimitus

Kaikilla tilauksillamme on kiinteät toimituskulut 5,90 €.

Tilaukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä. Käsittelyaika tilauksellesi on noin 2-7 arkivuorokautta tilauksesi vahvistamisesta. Otamme yhteyttä puhelimella tai sähköpostitse mahdollisesti poikkeavasta toimitusajasta. Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä.

Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät tältä sivulta Toimitus- ja Maksutavat-kohdista. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Siipiveikko ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä tai noutopisteestä yleensä lähettämistä seuraavana päivänä. Voit seurata paketin etenemistä antamamme seurantakoodin avulla ja lunastaa paketin tämän kyseisen koodin avulla. Huom! Annathan tilatessasi puhelinnumeron, sillä saapumisilmoitusta ei lähetä enää paperisena versiona.

Kun olet saanut meiltä viestin tilauksesi lähettämisestä, mutta sitä ei ole toimitettu sinulle normaalin toimitusajan sisällä, kysy lähimmästä postitoimistostasi tai noutopisteestäsi, löytyykö sitä sieltä. Tämä koskee lähetyksiä, joissa ei ole seurantanumeroa. Mikäli lähetystä ei löydy, ota vasta tämän jälkeen meihin yhteyttä siipiveikko@netikka.fi

Emme vastaa uudelleen postituksen kustannuksista, mikäli asiakkaan antamat osoitetiedot eivät ole oikein. Noutamaton, meille palautunut paketti käsitellään aina palautuksena. Emme uudelleen postita palautuneita paketteja.

Tarkista paketin kunto heti noutaessasi tilaustasi. Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee postissa asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Paketin noutopaikasta noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamattoman paketin palautumisesta peritään erillinen 20 euron maksu.


Maksutavat

Verkkokaupan tilauksia voi maksaa seuraavilla maksutavoilla. Varaamme tuotteita maksamattomalle tilaukselle enintään 14 vuorokauden ajan, minkä jälkeen tuotteet ovat kenen tahansa ostettavissa. Osa maksutavoista voi edellyttää rekisteröitymistä Siipiveikon tai kolmannen osapuolen asiakasrekisteriin. Ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttöehdot löytyvät kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta.


Maksupalveluntarjoaja

PayPal

PayPal on Internetissä toimiva maksujenvälitysjärjestelmä. Maksutapalisä PayPalin kautta maksettuna on 3%. Valitessasi maksutavan PayPal maksu suoritetaan suoraan asiakkaan omalta PayPal-tililtä tai luottokortilla PayPalin palvelussa. Lisätietoja Paypalista

HUOM! Jos et tilausta tehdessäsi ole valinnut PayPalia maksutavaksi, mutta kuitenkin päädyt lähettämään maksun PayPal-tilillemme, pyydämme ilmoittamaan siitä meille s-postiin info@lunette.fi, jotta maksusi osataan kohdistaa meillä oikeaan tilaukseen.Palautukset

Ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen vaihto- ja palautusoikeus raukeaa. Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, toimitamme veloituksetta uuden asiakkaalle. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista vahingoista asiakkaalle.

Palautettavan / vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa.

Huomaathan, että noutamatta jättäminen ei ole palautus. 

Jos haluat palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen vastaavaan tuotteeseen, liitä mukaan alla tai vastaavat tiedot muulla tavoin kirjallisesti. Vajavaiset tiedot palautuksen tai vaihdon yhteydessä pidentävät käsittelyaikaa. Palautus on aina asiakkaan vastuulla, pyydäthän kuitin palautuksesta postivirkailijaltasi.

Palautusohjeet

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Muutoin veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut, kuitenkin aina vähintään 20,00€.

Palauttaminen onnistuu ottamalla meihin yhteyttä siipiveikko@netikka.fi ja pyytämällä tarkemmat ohjeet palautusta varten, sekä valmiin osoitekortin. Kun palautus on saapunut meille, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja otamme palautuksen käsittelyyn.

Liitäthän palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

 • Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero.
 • Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.
 • Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.
 • Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Emme voi vaatia syytä palautukselle, mutta haluamme kehittää toimintaamme ja haluaisimme mielellään kuulla, minkä takia palautus tehdään. Näin voimme palvella asiakkaitamme jatkossa paremmin.
 • Mikäli pystyt toimittamaan tilauksen mukana joko tilausvahvistuksen tai kuitin, näemme siitä maksun palautukseen tarvittavia tietoja lukuun ottamatta kaikki tarpeelliset tiedot. Antamalla meille mahdollisimman tarkat tiedot autat meitä palautuksen käsittelyssä ja nopeutat asian käsittelyä.

Palautuksen koskiessa osaa tilauksestasi, emme palauta toimituskuluja. Mikäli postikuluttomuusrajan ylittävästä tilauksesta palautetaan osa tuotteista, toimituskulut huomioidaan normaalisti ja vähennetään palautettavasta summasta.

Kun olemme tarkistaneet palautetun tuotteen ja todenneet palautuksen oikeutetuksi, maksamme summan takaisin asiakkaalle 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Lue lisää kuluttajansuojasta verkkokaupassa Kuluttajaviraston sivuilta.